Davetiye Baskılarında Hız ve Kalite

Yazar: editor Kategorisi: Bizden Haberler Tarih: 2015-05-01 Hit: 4411 Yorum: 0

Davetiye siparişinizin ardından size atılan tasarıma onay vermenizin ardından siparişleriniz kısa bir sürede baskıya alınır. Davetiyelerinizin baskısı firmamız bünyesinde özenle yapılmaktadır. 

Firmamızın kendi makine parkuru ve matbaası bulunmaktadır. Sadece yaz aylarında ortaya çıkan firmaların aksine davetiye.gen.tr yılın 12 ayı sadece davetiye siparişlerine yanıt vermektedir. Firmamızın makine parkuru davetiye baskılarının hızlıca basılması önceliği üzerine kurulmuştur. Sitemizden sipariş vereceğiniz davetiyeleri dilerseniz kargo veya yerimizden gelip alabilirsiniz. Yada çok kısa bir süreliğine İstanbul'a geleceksiniz ve davetiyelerinizi de ödemeyi yerimizde yaparak almak istiyorsunuz. Bu tür taleplerle zaman zaman karşılaşmaktayız. Bize önceden geleceğiniz zamanı haber vermek şartı ile firmamızı ziyaret ettiğiniz de 1 saat içinde size davetiyelerinizi teslim edebiliriz. 
Davetiye baskılarında sipariş verdiğiniz davetiye adetinin bir miktarında farklı diğer miktarında farklı bilgiler olmasını isteyen müşterilerimiz içinde bu tür talepleri çok rahatlıkla kısa sürede karşılamaktayız. 
Davetiye siparişlerinizde gözünüz arkada kalmasın...

Taglar:

Yorumlar

Kodu Alt Satıra Yazınız


Panel Tool

Reset